top of page

Let's capture    the moment

Stilstaan bij wat je hebt en die mooie momenten vastleggen in tastbare herinneringen

Billie, Renée & Louis-55.jpg

Kleine gelukskes, grote deugnieterijen, speelse avonturen en warme knuffels. Dat zijn de verhalen die we schrijven als we samen op stap gaan.

 

Een gezinsshoot is genieten van elkaar. Het is lachen, gieren en brullen. Het is elkaar graag zien en dat gevoel omarmen. En het is ook je pollekes kussen achteraf. Want hoe leuk was dat?!

Who's up for this?

Play.Shoot.Love

Zoë door Knipoogje-28.jpg

Play

Geen klassieke familiefoto’s zoals op de bomma haar schouw, wel een speelse shoot waarin alles kan. Ook verstoppertje spelen, op ontdekking gaan en gekke bekken trekken. Let’s have fun!

Trax-©MarieGodderis_116.jpg

Shoot

Dit is jullie moment. Geniet van dit onvergetelijke avontuur en beleef quality time maal duizend. Enkel jij en je loved ones. Let’s enjoy the moment!

Esben-81.JPG

Love

Laat de liefde voor elkaar van het scherm spatten. Een knuffel hier, een kusje daar of een handgeschreven briefje voor de oma. Let’s love every bit of it!

gezinsfoto

Ga naar huis met...

 • de herinnering aan een fantastisch mooi moment samen

 • spontane foto’s die het speelse verhaal van de shoot in beeld brengen

 • gezinsfoto’s van jullie allemaal samen (én waar jij zelf - eindelijk - ook eens opstaat)

 • oprechte beelden die aan je ribben blijven plakken

 • een fotoalbum om in weg te dromen

from top to bottom

Een gezinsshoot

Smile safari-56.jpg
gezinsfoto goldenhourshoot

Let's get ready

 • Boek je shoot via Calendly en beantwoord de vragen

 • Ontvang een bevestigingsmail met de betalingsgegevens voor de shootfee

 • Een week voordien krijg je een mailtje boordevol tips & tricks

Let's shoot

 • Tijd voor je gezinsshoot op de locatie van jouw keuze

Let's love

 • Binnen de 3 weken na de shoot ontvang je jouw online fotogallerij

 • Kies eerst de grootte van je fotopakket en download daarna meteen zelf de beelden die je hart sneller doen slaan

 • Selecteer je favoriete beelden en ik maak er een onvergetelijk fotoboek of een ander fotoproduct naar keuze van.

Een gezinsshoot, dat is…

 • Een shoot van 60 minuten

 • Een locatie* naar keuze (of getipt door mij)

 • Mijn enthousiasme en expertise als gezinsfotograaf

 • Een online fotogalerij met fotopakket naar keuze 

 

€225 shootfee 

(te betalen bij boeking)

gezinsfoto candyshoot

fotopakket

Kies het

dat bij je past

One size does not fit all. Daarom kies je - na de shoot - jouw fotopakket op maat.

Mini

20 digitale HR-beelden

een fotoalbum (15x15)


€100

Midi

50 digitale HR-beelden

een fotoalbum (20x15)

€250

Maxi

Alle digitale HR-beelden (min 100)

een fotoalbum (20x20) incl hoes

€100 printkrediet

€350

Knipoogje-138.jpg

Waarom

ik doe wat ik doe?

Mijn gezin is mijn alles. En dat van jou ook. Daar ben ik zeker van. Maar veel te vaak zitten we gevangen in de race van het leven. We crossen van de éne hobby naar de andere - hallo, taxi mama - smeren stapels boterhammen en leven van wasmand naar wasmand. Herkenbaar?


Met een gezinsshoot wil ik jou de tijd en ruimte geven om stil te staan, zodat je kan genieten van al dat moois. Want hé, onze kinderen groeien als kool. Laat ons dus even op die pauzeknop drukken en onze pollekes kussen.

FAQ gezinsshoot
Janne & Lowies door Knipoogje-26.jpg

Veelgestelde vragen

Hoe ziet zo’n gezinsshoot eruit? De fotoshoot start met het samen ontdekken van de locatie. We zoeken leuke plekjes op en gaan op avontuur. Jullie doen jullie ding, ik doe mijn ding. Tussendoor spelen we spelletjes en maken we tijd voor een fijne babbel. Geen stijf poseergedoe, wel spontaniteit troef. Maar ook geposeerde foto’s - à la Knipoogje weliswaar - zijn part of the deal. Ik begeleid jullie stap voor stap naar natuurlijke poses die leuke en spontane beelden opleveren.

En wat met de papa’s met okselvijvers en knikkende knieën? Geen paniek! Ik heb een doos vol tips en tricks om zelfs hen te laten genieten van elk moment. Wat dacht je van een flauwe mop, een spel tikkertje of een sprong over die kolkende beek?

Is er een dresscode? Nope. You do you! Kies voor een look waarin jij je op en top jezelf voelt. Eén tip: vermijd kledij met grote opschriften die de aandacht trekken. De foto’s brengen jouw fantastisch gezin in beeld, niet Tommy Hilfiger.

Wat als we toch graag matching outfits willen? Dan is het een leuk idee om 1 kleur te kiezen die iedereen in z’n outfit verwerkt. Papa draagt bijvoorbeeld een groene t-shirt, mama een groene rok en oma een groene panty. Of kies voor een kleurtint: aardekleuren blenden mooi samen en pasteltinten geven de foto’s een vrolijke touch.

Wat als de weergoden ons niet goedgezind zijn? De meeste locaties zijn buiten en dus onderhevig aan het weer van de dag. Enkel bij hevige regen wordt de shoot verplaatst. In dat geval zoeken we in overleg een nieuwe datum. Zien we die dag een grijze lucht, wordt er wat wind voorspeld of maken we kans op een bui, dan gaat de shoot wel door. (We wonen nu eenmaal in België.) Wist je trouwens dat ook een stralende zon geen ideaal shootweer is? Want die zorgt vaak voor geforceerde gezichten en geknepen oogjes à volonté! Maar maak je geen zorgen. Ook als de zon van de partij is, vinden we vast de nodige schaduwplekken en juiste lichtinval.

Brengen we accessoires mee naar de shoot? Niks moet, alles mag. Attributen kunnen leuk zijn. Hou wel rekening met deze vuistregel: less is more! Maak er dus geen zootje ongeregeld van. Wil je graag wat inspiratie? Denk aan een flowerhoop, boeket bloemen, hoed, confettibomber, jasje, strik, stropdas, handtas of picknickmand.

Hoe snel mogen we onze foto’s verwachten? Foto’s selecteren en bewerken vraagt tijd. Ten laatste 3 weken na de shoot is je online fotogalerij beschikbaar. Pinky swear.

bottom of page