top of page

Mijn focus? Jouw beleving!

Hoi hoi

Ik ben Els en mijn focus ligt op de momenten die er echt toe doen. Om die nooit meer te vergeten, leg ik ze stil. Met één klik, in één shot. Want samen nieuwe herinneringen maken, is waar ik ‘s ochtends voor opsta.


De nood om stil te staan voelde ik voor het eerst na de geboorte van mijn dochter Kato. Want toen ik plots niet één, maar twee deugnieten had rondlopen die groeiden als kool, voelde ik de tijd door mijn vingers glippen. Ik ging op zoek naar een pauzeknop en vond die in mijn allereerste reflexcamera. Nu, 13 jaar later, heb ik mijn missie op scherp gesteld. 

knipoogjefotograaf fotograaflievegem

Met 'Play, shoot, love' maak ik van elke shoot een speelse beleving om nooit meer te vergeten.

Play.Shoot.Love

Ma_Foto - Els-26.jpg

Play

Speels, spontaan en een beetje pipi in de broek (van het lachen, hé). Met flauwe moppen en fijne babbels creëer ik een ontspannen sfeer waarin jij helemaal jezelf kan zijn. Let’s have fun!

Shot by Ch_otte-21_edited.jpg

Shoot

Een shoot die even onvergetelijk is als de foto’s achteraf? Check! Dit is jouw moment. Daarom zet ik alles in het werk zodat jij geniet van elke seconde. Let’s enjoy the moment!

Knipoogje-157B.jpg

Love

Blik terug op een warme shoot vol onvergetelijke momenten. Wedden dat de liefde (voor jezelf, voor elkaar of voor je business) van het scherm spat? Let’s love every bit of it!

Play Shoot Love
knipoogjefotograaf fotograaflievegem

Voel je de klik?

En achter de lens?

Raising my tribe

Kato, Kobe, Nicolas en onze poes Spook (a.k.a. knuffelkoning) zijn mijn family first! 

'Cause life is all about finding people who are your kind of crazy

Teaching my vibe

Zonder fototoestel, maar wel met oneindig veel goesting, sta ik elke dag voor de klas. Lesgeven geeft me energie in het kwadraat.

My happy place?

Mijn hoofd leegmaken doe ik het liefst aan zee, met een spannend boek, in goed gezelschap of tijdens een meeslepend spel. Spoiler alert! Ik doe altijd mee om te winnen.

#nofilter

Ik ben open en ga recht door zee. My lucky shot? Koffie met wolkje melk. Santé!

bottom of page