top of page

Jij en je brand 
in de picture

Het gezicht achter je onderneming laten zien met professionele beelden die helemaal jij zijn

Mensen kopen van mensen. Dat weet je. Maar het gezicht achter je onderneming in de kijker zetten, is niet altijd makkelijk. I feel you. Wat als we ‘t samen zouden doen? Ik begeleid je stap voor stap doorheen een brandingshoot die helemaal past bij wie jij bent en waar je business voor staat. Let’s do you!

 

Sta je niet graag voor de lens? No worries! Ik heb een doos vol truken - en ja, flauwe moppen maken is er één van - om jou op je gemak te stellen. Meng daar een fijne babbel en wat speelsheid doorheen, en je hebt het recept voor beelden van straffe ondernemers die stralen van zelfvertrouwen. 

Jessie-13.JPG

Play. Shoot. Love

Sandy _pluktuin (c) Knipoogje-33.JPG

Play

Geen stijve bedoening in gladgestreken maatpak, wel een speelse shoot waarin alles kan. Ook gekke bekken trekken en ondersteboven hangen.

 

Let’s have fun!

Jolien De Volder Photography-26.jpg

Shoot

Geniet, boost je zelfvertrouwen en beleef een onvergetelijke shootervaring. Enkel jij en je brand.

 

Let’s enjoy the moment!

Mamadam met tractor (c) Knipoogje-42.JPG

Love

Laat de liefde voor jezelf, je onderneming en je dromen van het scherm spatten.

 

Let’s love every bit of it!

Sofier _Metier-52.jpg

professionele beelden

Ga naar huis met

 • die jouw knowhow in de spotlight zetten.

 • die het speelse verhaal van de shoot in beeld brengen.

 • die spontaniteit uitstralen en jouw persoonlijkheid in de verf zetten.

 • waarmee je vol zelfvertrouwen het gezicht achter je brand laat zien via al je kanalen. 

Een brandingshoot

from top to bottom

Tine De Blaere minishoot 2023-46.jpg

Let's get ready

 • Boek je shoot via Calendly

 • Ontvang binnen de 2 dagen een checklist

 • In een voorbereidende zoomcall overlopen we je ingevulde checklist en stomen we je klaar

 • Tijd voor je brandingshoot op de locatie van jouw keuze

Let's shoot

Let's love

 • Binnen de 3 weken na de shoot ontvang je jouw online fotogallerij

 • Kies de grootte van je fotopakket en download meteen zelf de beelden die je hart sneller doen slaan

Elke brandingshoot is inclusief....

 • Een voorbereidende checklist & zoomcall

 • Een shoot van 60 tot 90 minuten

 • De mogelijkheid tot (maximum) 5 outfitwissels

 • Een locatie* naar keuze (of getipt door mij)

 • Mijn enthousiasme en expertise als businessfotograaf

 • Een online fotogalerij met fotopakket naar keuze 

 

(*kilometervergoeding vanaf >10 km

buiten Zomergem)

brandingshoot businessfoto ondernemer

fotopakket

dat bij je past

Kies het

One size does not fit all. Daarom kies je - na de shoot - jouw fotopakket op maat.

Basis

20 digitale HR-beelden

€ 465*

Standaard

50 digitale HR-beelden

€ 595*

(*Alle prijzen zijn exclusief btw)

Premium

alle digitale HR-beelden

(minimum 100)

€ 675*

Trax-©MarieGodderis_139.jpg

Waarom

ik doe wat ik doe?

Telkens wanneer straffe ondernemers beelden inzetten om een gezicht te geven aan hun business, slaat mijn hart een slagje over. Ik bewonder hun durf, hun geloof in zichzelf en hun kick-some-ass attitude.

 

Helaas zijn we soms erg streng voor onszelf. We zijn onzeker en struggelen om met onze zaak naar buiten te komen. En hé, ook dat is oké! Met een leuke shoot en professionele beelden wil ik élke ondernemer de bevestiging geven die hij of zij verdient. Want kijk, je staat er toch maar. Dus wees trots op wie je bent en wat je doet.

FAQ business shoot
Hebbeding feestcollectie 2022-91.jpg

Veelgestelde vragen

Welke outfit kies ik? First things first. Kies voor een look waarin jij je comfortabel en op en top jezelf voelt. Niets zo lastig als je in die smalle kokerrok hijsen, die je misschien wel de gedroomde bossy uitstraling geeft, maar waarvan je weet dat de kans op reanimatie achteraf groot is.

Kan ik een extra outfit meebrengen? Zeker! Je kan zelfs voor (maximum) 5 outfitwissels gaan. Wil je wat variatie in je beelden? Dan kan het al voldoende zijn om een andere top, trui of jas aan te trekken.

Kies ik voor een outfit in de kleuren van mijn brand? Dat kan, maar is geen must. Een outfit die matcht met je huisstijl zorgt voor een heel herkenbare Instagram feed of website. Wil je dat graag? Weet dan dat je niet per se je hele tenue in dat kleur moet dopen, een accent is vaak voldoende. Denk aan een sjaal, broek of blazer. Wil je liever zachte aardetinten, pretty pastel of funky fluo? Even goed. You do you!

Met welke do’s en don’ts hou ik best rekening bij de keuze van mijn outfit? Vermijd drukke prints of opschriften, want die leiden de aandacht af. Ook zwarte stuks wordt niet vaak gekozen, omdat ze een zwaar en moedeloos gevoel geven. Effen kleuren doen het daarentegen wel altijd goed op foto. En kies je voor een stofje dat snel kreukt? Voorkom strepen op je foto’s en trek je outfit pas aan op de shootlocatie.

Breng ik props mee naar de shoot? Het is altijd leuk om een aantal attributen - passend bij jouw business - te voorzien. Een laptop, gsm, koffietas, notitieboekje en potlood worden vaak gebruikt. Maar ook props die typisch zijn voor jouw branche zijn welkom! Ben je een muzikant? Breng je gitaar mee. Een personal trainer kan een kettlebell voorzien en wie juwelen ontwerpt, awel, breng ze gerust mee! Heb je bovendien iets te vieren in de nabije toekomst? Of wil je graag een actie doen rond carnaval, Pasen, Moederdag of Werelddierendag? (Folie)ballonnen, kaarsen, viervoeters, toeters en bellen. Niks is te zot voor een shoot à la Knipoogje! ;-)

Moet ik me schminken voor de brandingshoot? Niks moet, maar een egale foundation en een streepje mascara maken vaak het verschil bij haarscherpe portretfoto’s. Ook hier weer, blijf vooral trouw aan jezelf. Tip: Draag je graag lippenstift tijdens de shoot? Breng hem mee, zodat je kan retoucheren indien nodig.

Wanneer mag ik mijn foto’s verwachten? Foto’s selecteren en bewerken vraagt tijd. Ten laatste 3 weken na de shoot is je online fotogalerij beschikbaar. Pinky swear!

bottom of page