top of page

Mini Shoot

in kerststemming voor gezinnen en ondernemers

Mini Kerstshoot

2 november
Loft Madeleine
Meulebeke

Omdat even stilstaan bij wat het jaar al bracht en vooruitkijkend naar de feestdagen net dat sprankeltje extra brengt in jouw shoot, zijn de kerstmini's terug!

 

Een ondernemer wil zijn klant bedanken voor het afgelopen jaar en hoe kan dat beter dan met een persoonlijke kerstkaart.

 

Een gezin mag even genieten van quality moment bij het versieren van de boom of het uitgieten van een lekkere chocomelk met toppings!

 

Giet daar dan een portie gezelligheid van Loft Madeleine erbij en je bent meteen in feeststemming.

Omdat niet iedereen graag lang voor de lens staat, maken we er mini-sessies van. Op een korte tijd prachtige beelden, yes dat kan!

 

Als jij dit herkent en ook voor jezelf wil, dan kunnen we samen een prachtig beeldverhaal maken. Kijk snel verder en bij vragen, shoot!

Els

Kerstshoot Ann-Sophie-93.JPG

"Ik wou al lang eens een fotoshoot doen met ons gezin maar om mijn man daarvoor te overtuigen is geen evidentie... het spontane, de ongewongenheid, het speelse van Els trokken me aan en achteraf moest ook mijn man toegeven dat het toch nog meeviel 🤭 het resultaat was dan ook exact wat we wilden en 1 exemplaar staat nu in het groot te pronken in onze living."

Sally

Setting 1.png

Praktische info

Zaterdag 4 november

  • Loft Madeleine

  • 30 min shoottijd

  • € 100 shootfee

  • beelden kies je na de shoot via de fotopakketten (zie hieronder)

De locatie

Voor die koukleumen onder jullie en mensen die wel houden van de industriële, huiselijke stijl heb ik dit jaar een heel mooi alternatief.

We gaan shooten in de prachtige loft en serre van Loft Madeleine. Verschillende hoekjes die worden uitgewerkt door gastvrouw Delphine en wij die mogen genieten van deze prachtige ruimte. 

Setting 2.png
Jessica-125.JPG
Loft Madeleine sept 2023-29.JPG

Fotopakketten

Mini

10 digitale HR-beelden

€ 97

Midi

20 digitale HR-beelden

€ 179

Maxi

alle digitale HR-beelden

(minimum 50)

€ 279

Kerst Ella & Janne-94.JPG

Veelgestelde vragen

Wat als het slecht weer is? Dit is uiteraard enkel van toepassing op de outdoor shoot in het kerstbomenveld. Back-up datum is zondag 22 oktober. Als dat nog niet lukt, dan bekijken we individueel wat voor jullie in de week nadien past.

Hoe snel mogen we de foto's verwachten? De online galerij is ten laatste beschikbaar 3 weken na de shoot. Zo heb je nog voldoende tijd voor jullie kaartjes te bestellen

Kunnen wij via jou ook kaartjes bestellen? Ja, dat kan meteen in de online galerij. Er zijn een aantal ontwerpen waaruit je kan kiezen. In het maxi-pakket zit er zelfs printwaarde inbegrepen waarmee je jouw kerstkaartjes meteen kan bestellen.

Shoot ik je dan?

bottom of page